luni, 27 iunie 2011





Conferință publică

„A War without Winners: 50 Years of Drug Prohibition”

Romanian Harm Reduction Network (RHRN) și Centrul de Cercetare și Inovații în Serviciile Sociale vă invită să participți joi, 30 iunie 2011 la ora 19:00 la conferinţa:

„A War without Winners: 50 Years of Drug Prohibition”

susţinută de

Stephen Rolles,

Senior Policy Analyst

TRANSFORM Drug Policy Foundation (U.K)

Conferința va avea loc la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, str. Schitu Măgureanu, nr. 9, sala 201 și va fi susținută în limba engleză.

Acesta este cel de al doilea eveniment din cadrul ciclului de conferințe „Why Legalize?” inițiat de RHRN, cu scopul de a crește nivelul de informare cu privire la politicile în domeniul drogurilor.

* * *

Stephen Rolles lucrează în cadrul TDF din 1998, este licențiat în geografie umană (Universitatea Bristol) și a făcut un master în studii de dezvoltare. Anterior, a coordonat o cercetare la scară mare privind sănătatea în mediul rural pentru Medical Research Council, India și a gestionat campaniile Oxfam de promovare a comerțului echitabil și stoparea comerțului cu arme.

Stephen Rolles este autorul lucrării Blueprint for Regulation, în care explorează modele alternative la sistemul internațional de control al drogurilor.

* * *

Contact: e-mail (office.rhrn@gmail.com ), tel./fax (021 / 310 71 20), Valentin Simionov, RHRN.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu