marți, 31 mai 2011

Semnati petitia AVAZ - End the War on Drugs - au mai ramas 72 de ore!

Timp de 50 de ani, politicile pe droguri au produs mai multe daune decat efecte pozitive, insa dezbaterea publica este blocata de frica si dezinformare. Toate organizatiile abilitate, inclusiv Biroul Natiunilor Unite pentru Droguri (UNODC)si Criminalitate, organizatie responsabila de lupta antidrog accepta faptul ca utilizarea fortelor armate si a politie pentru distrugerea culturilor de plante folosite la producerea de droguri,vanarea traficantilor si incarcerarea vanzatorilor si consumatorilor de droguri sunt greseli care ne costa scump. La acestea se adauga costurile umane, enorme - din Afganistan pina in Mexic si in Statele Unite traficul de droguri ilicite distruge sisteme intregi in timp ce dependenta, epidemia HIV/SIDA si mortile produse de suradoza continua sa creasca.

Intre timp, in tari cu un regim mai permisiv, ca Elvetia, Portugalia, Olanda sau Australia nu s-au inregistrat explozii ale consumului de droguri, asa cum prezisesera sumbru aparatorii razboiului impotriva drogurilor. Din contra, in aceste tari infractiunile legate de droguri, dependenta si decesele au scazut.

Avem ocazia sa inchidem acest capitol si sa icheiem un razboi care a produs mai multe daune decat beneficii, distrugand milioane de vieti. Opinia publica globala va stabili incetarea acestei politici catastrofale sau aminarea reformelor. Puteti contribui la incheierea razboiului impotriva drogurilor semnnd petitia AVAZ - END THE WAR ON DRUGS. Au mai ramas 72 de ore si 90 000 de semnaturi penTru a demonstra ca jumatate de milion de oameni din lumea intreaga sustina reforma politicilor in domeniul drogurilor.

SEMNATI PETITIA AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu